Λίγα λόγια για εμένα…

Ξεκίνησα την πορεία μου ως Αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας. Στη διάρκεια των στρατιωτικών μου καθηκόντων, αποφάσισα να κάνω το ταξίδι μου στον κόσμο της Ψυχολογίας. Η απόφαση έγινε πράξη και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου, στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εν συνεχεία, εξειδικεύτηκα στην Κλινική Νευροψυχολογία σε μεταπτυχιακό επίπεδο, φοιτώντας στην Ιατρική σχολή Αθηνών. Η Νευροψυχολογία, άνοιξε ένα νέο παράθυρο γνώσεων και εμπειριών στο χώρο της ψυχολογίας για εμένα.

Στα τελευταία χρόνια της στρατιωτικής μου θητείας, υπηρέτησα στο Κέντρο Ειδικής φροντίδας παιδιών, του Πολεμικού Ναυτικού, κάνοντας πλήθος νευροψυχολογικών αξιολογήσεων παιδιών και εφήβων. Και εκεί αλλά και στο Κέντρο Νοητικής Ενδυνάμωσης της Νευρολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου, απέκτησα πολλαπλή εμπειρία σε ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις και στη μαγεία των νευροψυχολογικών αξιολογήσεων. Το επόμενο βήμα μου ήταν να συμμετάσχω στις ομάδες νοητικής ενδυνάμωσης της νευρολογικής κλινικής του ΝΝΑ!!!

Σήμερα, παρά την ιδιωτική μου δραστηριότητα, συνεχίζω να συνεργάζομαι με κέντρα ψυχολογικής υποστήριξης, και παραμένω επιστημονικός συνεργάτης του Ναυτικού Νοσοκομείου στη νευρολογική κλινική. Συμμετέχω σε πολλά συνέδρια νευρολογικού ή παιδοψυχολογικού ενδιαφέροντος, ενώ παράλληλα παραδίδω εκπαιδευτικά σεμινάρια σε διάφορα πιστοποιημένα ιδιωτικά κέντρα (πχ. ΚΕΘΕΣΥ, Axxon Plus κλπ).

Ταυτόχρονα, είμαι καθηγήτρια στο τομέα της Ψυχολογίας στο Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος (SCG) και προσπαθώ να μεταδώσω όσα συνεπήραν εμένα σε αυτήν την επιστήμη και σε άλλα νέα παιδιά, που θέλουν να μάθουν.

Η ψυχοθεραπευτική μου μέθοδος είναι η συνθετική ψυχοθεραπεία. Ωστόσο έχω παρακολουθήσει πολλαπλές μετεκπαιδεύσεις σε θέματα που αφορούν την ψυχολογία των παιδιών και των εφήβων (ΔΕΠ-Υ, play therapy, art therapy κλπ.)